EDELSTEEN ARMBANDEN KIDS


EDELSTENEN&KINDEREN

Kinderen en edelstenen zijn een hele mooie combinatie. Kinderen zijn puur en durven vaak zonder barrières te voelen en dit betekent dat kinderen over het algemeen gevoeliger zijn voor edelstenen dan volwassenen. Daarom moet je op een aantal dingen letten. 

  1. Probeer donkere stenen voor kinderen te vermijden. Donkere stenen zoals onyx, zwarte obsidiaan, granaat zijn over het algemeen te heftig voor kinderen. 
  2. Het is verstandig om kinderen slechts één steen tegelijk te laten dragen. 

Welke edelsteen het beste past bij het kind is voor een groot deel afhankelijk van de levensfase waarin het kind zich bevindt. Iedere levensfase heeft zijn specifieke aandachtspunten op lichamelijk, emotioneel en geestelijk vlak. Daarnaast is natuurlijk ieder kind uniek met alle mooie talenten en uitdagingen die daar bij horen. 

Deze armbandjes zijn 15cm in omtrek. De juiste maat bepaal je door de pols te meten en er 1 tot 2 cm bij op te tellen. Onze armbandjes zijn verkrijgbaar in 15 cm, 16,5 cm, 17.5 cm en 18,5 cm. Mocht je een andere maat nodig hebben is dit ook mogelijk (custom armbandjes kunnen niet geretourneerd worden). 

Let op; meet dus eerst van te voren de pols om de goede maat te bepalen. Armbandjes zijn niet geschikt voor kinderen onder de 6 jaar ivm met kleine onderdelen die los kunnen komen.