Manifesting… De kracht van de maan

Gepubliceerd op 17 februari 2023 om 23:50De maan heeft veel invloed op onze planeet. De maan zet oceanen in beweging en zorgt voor eb en vloed.
De kracht van de maan is dus enorm. In onze westerse wereld zijn wij het contact met de maancyclussen een beetje kwijt geraakt. Eeuwen geleden waren we veel meer verbonden met de natuur en met de cyclussen van planeten, seizoenen, dag en nacht.

Je kunt de kracht van de maan gebruiken om te manifesteren. Vooraf is het belangrijk om te bepalen wat jij graag wilt. Wil je iets loslaten of juist iets aantrekken? 

CREATE A MAGIC SPACE

Creëer een fijne plek waar je je ritueel kan uitvoeren, liefst buiten onder de maan. Voor elk ritueel reinig je je geest & lichaam met rook van een smudgestick of palo santo.

 

 

VOLLE MAAN

Gebruik de VOLLE MAAN om jezelf te verlossen van dat wat je niet meer dient door de dingen op te schrijven waarvan je jezelf wilt losmaken.

Brand deze affirmaties in een kaars, bv onze manifestatie kaarsen, tijdens je volle maan ritueel. Versterk deze affirmaties met edelstenen en/of onze smudgebombs met dezelfde intentie.

Bv; 'Ik reinig mijn lichaam, geest en ziel van alle negatieve energie en blokkades die mij en mijn hogere zelf niet meer dienen'. 

Staar naar de maan en magnetiseer je intenties.

 

 

NIEUWE MAAN

Gebruik de NIEUWE MAAN voor het ontketenen van nieuwe energieën, hierbij richt je je op de dingen die je wilt aantrekken.

Je schrijft op waar je de komende tijd je energie op wilt richten. 
Je kunt deze affirmaties tijdens het ritueel verbranden in een kaars, bv onze manifestatiekaarsen, of ze in een boek op een 'heilig altaar' bewaren om je onderbewustzijn te programmeren.

Versterk deze affirmaties met edelstenen en/of onze smudgebombs met dezelfde intentie.

 


Every single thing in this universe was first a seed in someone's mind garden.

A mere idea that was taken care of so well, that it grew and grew until it manifested in physical form.


TRUST THE UNIVERSE