BLOG


Cleanse and charge je edelstenen

Edelstenen absorberen gedurende de dag veel energie. Het is belangrijk dat je de stenen goed verzorgd door deze tijdig te reinigen en op te laden zodat ze goed hun werk kunnen doen. Er zijn verschillende manieren om edelstenen te reinigen en op te laden. Wij hebben de beste manieren voor je op een rijtje gezet. 

Lees meer »

Candle Magic.. Wat is het en hoe werkt het

Een kaars staat symbool voor het element vuur, voor de kracht van de zon en de levensenergie. Alleen al het aansteken van een kaars zorgt direct al voor een spirituele en magische sfeer. Vuur reageert snel op magische handelingen en wensen waardoor dit een krachtig manifestatietool is. Je gebruikt de energie die vrijkomt bij het branden van de kaars in combinatie met jouw wens. Dit samen; de energie van de kaars en jouw eigen energie, vormen de magie.

Lees meer »

Manifesting… De kracht van de maan

De maan heeft veel invloed op onze planeet. De maan zet oceanen in beweging en zorgt voor eb en vloed. De kracht van de maan is dus enorm. In onze westerse wereld zijn wij het contact met de maancyclussen een beetje kwijt geraakt. Eeuwen geleden waren we veel meer verbonden met de natuur en met de cyclussen van planeten, seizoenen, dag en nacht.

Lees meer »